GOGOGOGBOT

GOGOGOGBOT

GOGOGOGBOT

STICHTING VRIENDEN VAN GOGBOT

STICHTING VRIENDEN VAN GOGBOT

GOGBOT is het meest profilerende evenement van Enschede. Onlosmakelijke aan de stad verbonden. Het rauwe, handcrafted, innovatieve en ontdekkende karakter van het kunst-technologie-muziek-festival sluit naadloos aan op het DNA van de stad. Vernuft, experiment, innovatie en verwondering stromen samen in een drie dage durende multizintuigelijke beleving.

De doelstelling van GOGO-GOGBOT, Stichting vrienden van GOGBOT is tweeledig. Ten eerste willen we een stabiele en groeiende financieringsstroom voor GOGBOT realiseren door fans (individuen en organisaties) te motiveren tot financiële bijdrage voor het vergroten van de kwaliteit van het festival. Daarnaast laat  GOGOGOBOT aan sponsoren en overheden zien dat GOGBOT geliefd en breed gesteund wordt.

 

 
 

VANAF EEN TIENTJE

PER MAAND

€ 120 p/jaar

Word vriend als supporter

Voor 10 euro per maand (per jaar verrekend) steun je GOGBOT op een uitzonderlijke manier. De organisatie is je eeuwig dankbaar. Je word uitgenodigd voor trips, previews, extra extra's en een button.

€ 600 p/jaar

Word vriend als organisatie.

Voor 50 euro per maand (per jaar verrekend) steunt jouw bedrijf of instelling GOGBOT op een geweldige wijze. Doneer en we komen bij je langs, hebben speciaal voor jullie een aanbod (èn 5 buttons).

Vrije gift

Een vrije gift 150% aftrekbaar

Je wilt iets moois doen met je geld en vindt dat de kwaliteit en impact van GOGBOT een steuntje verdient. Informeer naar de mogelijkheid om jouw bijdrage (max € 2500) voor 150% aftrekbaar te doneren.

Eenmalige donatie 

Liever eenmalig?

Doneer met een tikkie.

Doneer je liever eenmalig? Dat kan supereenvoudig tijdens het GOGBOT Festival door een Tikkie. Je bepaalt zelf het bedrag en wij laten je verder met rust.

tikkie.png

UPCOMING

7-9 september

GOGBOT 2019

BIO THE NEW DIGITAL

Stad Enschede

 

ORGANISATIE

Het bestuur van GOGBOT bestaat uit

Peter Oosterwijk

Willem Jaap Zwart

Dave Blank 

Anke Laarhuis

Twan Pastoor 
 

CONTACT

Stichting GOGO GOGBOT

Wilhelminastraat 10

7511 DP . Enschede

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor je reactie. We nemen zsm contact op!